Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Rijksstraatweg in Numansdorp 3281 LV

Rijksstraatweg

3281 LV Numansdorp
Koopprijs € 225,- v.o.n.
0186-577090

Kenmerken

Soort Object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

De Proeftuin is een ontwikkelingsplan aan de oostzijde van de Rijksstraatweg, de huidige verbindingsweg tussen de kernen Klaaswaal en Numansdorp. Deze weg fungeert als belangrijkste ontsluitingsweg van de dorpskern Klaaswaal met aansluiting op de provinciale weg richting rijksweg A29. Diversiteit...
Lees meer

Omschrijving

De Proeftuin is een ontwikkelingsplan aan de oostzijde van de Rijksstraatweg, de huidige verbindingsweg tussen de kernen Klaaswaal en Numansdorp. Deze weg fungeert als belangrijkste ontsluitingsweg van de dorpskern Klaaswaal met aansluiting op de provinciale weg richting rijksweg A29. Diversiteit van bebouwing en landschap zijn kenmerkende eigenschappen voor deze locatie.

De Proeftuin is een ontwikkelingsplan aan de oostzijde van de Rijksstraatweg, de huidige verbindingsweg tussen de kernen Klaaswaal en Numansdorp. Deze weg fungeert als belangrijkste ontsluitingsweg van de dorpskern Klaaswaal met aansluiting op de provinciale weg richting rijksweg A29. Diversiteit van bebouwing en landschap zijn kenmerkende eigenschappen voor deze locatie.

Aan de noordkant, ten noorden van het Oude Diep, is een landschappelijke zone ingepland, welke tevens in de gehele of gedeeltelijke waterberging zal voorzien. Deze groene waterberging vormt de buffer tussen de polder en De Proeftuin.

Proeftuin-West vormt de schaalbuffer tussen de Rijksstraatweg en het overige te ontwikkelen grootschaliger Proeftuin-Oost dat aan de oostkant grenst aan het bestaande bedrijventerrein Middelsluis en aan de zuidkant aan kleinschalige bedrijfsontwikkelingen langs de Rijksstraatweg.

Proeftuin-Oost wordt ontsloten vanaf het bestaande bedrijventerrein Middelsluis-Noord. Tussen het oostelijk en westelijk deel is een groenzone gepland welke parallel loopt aan de Rijksstraatweg. Hierin is een secundaire doorgang gepland. Deze kan door fietsers, voetgangers en in geval van calamiteiten door hulpdiensten gebruikt worden.

Op Proeftuin-West zal, parallel aan de groenzone, een ontsluitingsweg ten behoeve van de woon-/werkkavels aangelegd worden. Op Proeftuin-Oost zal het verkeer op het terrein circuleren over 2 weglussen.

Zowel het Bestemmingsplan als het Beeldkwaliteitsplan zijn digitaal bij ons kantoor op te vragen.

Afmetingen:
Bedrijfskavels: In nader overleg.
Woon-/werkkavels: Vanaf 1.300 m².

Kadastrale gegevens:
Gemeente Cromstrijen, sectie F, diverse percelen.

Bestemming:
Cromstrijen De Proeftuin, bedrijfsdoeleinden, variërend van categorie 2 tot categorie 4.1.

Bebouwingshoogte:
Bedrijfskavels: Variërend van 9 tot 12 meter hoog.
Woon-/werkkavels: 6 meter goothoogte en 10 meter nokhoogte.

Bebouwingspercentage:
Bedrijfskavels: Het maximale bebouwingspercentage bedraagt 70%.
Woon-/werkkavels: Inhoud woning minimaal 600 m³ en maximaal 750 m³ met maximaal 200 m² bedrijfsruimte met een vrije keuze in type kapconstructie.

Grondprijzen:
Bedrijfskavels: € 225,- voor het middenterrein tot € 250,- voor de hoekkavels per m² v.o.n. exclusief BTW.
Woon-/werkkavels: € 300,- per m² v.o.n. exclusief BTW.

Optie-overeenkomst:
Indien u de mogelijkheden van een concreet bebouwingsplan wilt onderzoeken, bestaat de mogelijkheid een kavel te reserveren middels een optie-overeenkomst. In die optie-overeenkomst worden onder andere de afspraken omtrent het tijdspad en de optie-rente schriftelijk vastgelegd. De verkoper kan u een schetsontwerp aanleveren en kan verder, indien gewenst, de ontwikkeling en realisatie van uw bouwplan verzorgen.

Koopovereenkomst:
Bij definitieve overeenstemming zal een koopovereenkomst worden opgesteld, waarna het transport plaats zal vinden bij Ambachtse Notarissen in Hendrik-Ido-Ambacht.

Woonwerkkavels:
De woon-/werkkavels worden verkocht door Kolf Makelaardij, Oostdijk 36, 3261 KH Oud-Beijerland, telefoon 0186 – 57 70 90.

Inlichtingen:

Kolf Makelaardij OZ
Oostdijk 36, 3261 KH Oud-Beijerland
Telefoon : 0186 - 57 70 90
Fax : 0186 – 57 70 99
Internet : www.kolf.nl
E-mail : info@kolf.nl

Van Vliet Bedrijfsmakelaars BV
Jhr. Van Karnebeekweg 6b
Postbus 111
2980 AC Ridderkerk
Telefoon : 0180 - 43 43 43
Fax : 0180 - 43 44 33
Internet : www.vanvliet.net
E-mail : ridderkerk.bedrijfshuisvesting@vanvliet.net
Overdracht Status Beschikbaar Koopprijs € 225,- vrij op naam Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm N.v.t. Indeling Soort Object Bouwgrond Perceeloppervlakte 140000 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
bedrijfsruimte

Foto's

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.