Kolf Makelaardij

Oostdijk 36
3261 KH Oud-Beijerland
Tel: 0186-577090
info@kolf.nl
J. van der Heydenstraat 14, 3281 NE Numansdorp, Bedrijfsruimte (BOG) Huurprijs € 2.950,- p.m.
J. Van Der Heydenstraat 14 in Numansdorp 3281 NE

Omschrijving

Op bedrijventerrein ‘Middelsluis’, aan de noordrand van Numansdorp, gelegen representatief bedrijfspand met een begane grond en verdieping van elk ca. 325 m².

• bouwjaar 2004
• begane grond ca. 325 m²
• verdieping ca. 325 m²
• oplevering in overleg

Ligging en bereikbaarheid:
Op slechts 2 autominuten van de Rijksweg A29 (Rotterdam – Antwerpen). De ideale uitvalslocatie voor de Drechtsteden, Moerdijk, Antwerpen, Zeeland, Zuid-Hollandse eilanden en West-Brabant. Rotterdam is bereikbaar in 15 autominuten en de openbaar vervoerverbindingen zijn goed met nabij gelegen opstapplaatsen.

Bestemming:
Het betreft een bedrijfsbestemming.

Indeling:

Begane grond:
Entree/hal met meterkast, cv-kast, toilet, kastruimte en toegang tot het magazijn/opslagruimte. Trap naar de verdieping.
Opslagruimte van ca. 300 m² met een overheaddeur, toilet en bergkast.

Verdieping:
Ruime overloop met keuken, 2 toiletten, een doucheruimte en toegang tot het magazijn/opslagruimte met verhuisgat (ca. 13.00 m¹ x 10.36 m¹) en 3 kantoorruimten (respectievelijk 7.26 m¹ x 4.66 m¹, 9.82 m¹ x 6.48 m¹ en 7.25 m¹ x 6.45 m¹).

Voorzieningen:
- Meterkast
- Cv (bouwjaar 2004)
- Brandslanghaspel
- Toiletten (begane grond en verdieping)
- Overheaddeur
- Heaters in de bedrijfshal
- Keuken
- Systeemplafond met verlichting

Huurprijs:
€ 2.950,- per maand, excl. BTW en nutsvoorzieningen.

Reclamevoering:
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van gemeentelijke instanties en indien van toepassing in overleg met en na goedkeuring van de eigenaar/verhuurder.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn:
In overleg.

Huuringangsdatum:
In overleg.

Omzetbelasting:
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde “opteringsverklaring” zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvan recht op aftrek van omzetbelasting bestaat.

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden.

Betalingswijze:
De huurpenningen en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ’s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Deze informatie is vrijblijvend en mag niet als een aanbieding of offerte worden beschouwd.
Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 2.950,- per maand Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2004 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 444 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 300 m² Oppervlakte kantoorruimte 144 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 Diversen Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig