Kolf Makelaardij

Oostdijk 36
3261 KH Oud-Beijerland
Tel: 0186-577090
info@kolf.nl
Prins Bernhardstraat, 3267 Goudswaard Koopsom € 116.500,- v.o.n.
Prins Bernhardstraat in Goudswaard 3267

Omschrijving

De weelde van Vrij Wonen

Vrijstaande woning op eigen grond (kavel 471 m2)
Prins Bernhardstraat, Goudswaard
Koopsom (vanaf) € 299.000 v.o.n.

Vrij wonen in Goudswaard
Het wordt straks letterlijk vrij wonen in Goudswaard. Rustig gelegen aan het Haringvliet, in het westelijk deel van Hoeksche Waard, maar in de nabijheid van grote steden als Rotterdam en Den Haag. Van 1903 tot en met 1956 was
Goudswaard zelfs bereikbaar met de tram vanuit Rotterdam.

Gedroomde ligging!
Goudswaard behoort met de dorpen Nieuw-Beijerland, Piershil, Zuid-Beijerland/Nieuwendijk en het eiland Tiengemeten tot de gemeente Korendijk.

Liefhebbers van rust en de natuur kunnen hier hun hart ophalen. Het is hier heerlijk wonen op een steenworp afstand van het Haringvliet, waar het genieten is van diverse natuur. Hier loopt bijvoorbeeld de wandelroute van de Korendijkse Slikken en deze voert je door graslanden en langs zoetwatergetijdenatuur. Dit natuurgebied is een ideale plek om vogels te spotten, met als kroonjuweel de zeearend. Verrekijker mee dus! Of ga voor een sportief rondje door het Sandeesche Bos.

De Kavel
De kavel van 471 m2 is rustig gelegen aan de rand van Goudswaard. Sportpark de Koorenaar met haar voetbalvelden
en tennisbanen ligt vlakbij. De voetbalvelden van Sportvereniging Goudswaarde Boys liggen vlakbij. Het kavel biedt genoeg mogelijkheden voor het realiseren van uw droomwoning!

De woning
Heeft u altijd al gedroomd van het bouwen van uw eigen woning, maar was dit tot op heden financieel niet haalbaar?
Met woningtype GL1 ligt de bouw van uw eigen woning wellicht binnen uw bereik. Deze woning heeft standaard al heel veel mogelijkheden. Zijn uw woonwensen wat minder groot, dan zou woningtype GL1 zomaar eens het huis van uw dromen kunnen zijn!

Variant GL1
Er zijn diverse mogelijkheden en opties om uw droomhuis zelf samen te stellen. Omdat niet iedereen dezelfde woonwensen heeft en niet alle kavels even groot zijn, kiest u zelf de afmeting en stijl die het best bij uw situatie past. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf kiezen of u een garage wilt. Heeft u liever een vierde slaapkamer of een extra berging op de eerste verdieping? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Deze woning heeft standaard:
• 3 slaapkamers (4e slaapkamer mogelijk)
• ruime woonkamer
• open keuken
• garage optioneel

Variant GL4
Kiest u voor woningtype GL4, dan kiest u voor een praktische woning. Met standaard vier slaapkamers op de verdieping biedt deze woning ruimte genoeg voor een groot gezin. Houdt u van luxe? En zijn uw kinderen wellicht de deur al uit? Dan kunt u in plaats van vier slaapkamers bijvoorbeeld ook kiezen voor drie slaapkamers en een inloopkast. Met de mogelijkheid voor een slaap- en badkamer op de begane grond is dit in elk geval een heerlijke woning voor een leven lang woonplezier.

Deze woning heeft standaard:
• 4 slaapkamers
• een grote woonkamer
• een grote woonkeuken
• een ruime hal met vide en een groot dakraam

Keuken
De keuken is bij deze woningen inbegrepen. Omdat iedereen andere wensen heeft, wordt er geen standaardkeuken geplaatst. Samen met Tieleman Keukens in Middelharnis kunt u kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw woning. Wordt het een design kookeiland, een landelijke woonkeuken of een minimalistisch keukenblok?

Badkamer
Woningtype GL4 beschikt standaard over een badkamer, uitgevoerd met sanitair van Villeroy & Boch. De badkamer
van type GL1 wordt casco opgeleverd.

De volledige brochure inclusief plattegrond en technische omschrijving is op te vragen bij ons kantoor.

Dit is een project van Vrij Wonen, voor meer informatie verwijzen wij naar de website: http://www.vrijwonen.nu/

Alle informatie omtrent de verkoop van “kavel Prins Bernhardstraat te Goudswaard”. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Vrij Wonen B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als
aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 116.500,- vrij op naam Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Ligging In woonwijk Indeling Perceeloppervlakte 471 m² Aantal woonlagen 0 woonlaag