Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Vlasakker (Kavel 8) in Goudswaard 3267 BS

Vlasakker (kavel 8)

3267 BS Goudswaard
Koopsom € 176.000,- v.o.n.
0186-577090

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Kavel 8

“Wonen op een prachtige locatie in de gemeente Korendijk”

BM Projectontwikkeling ontwikkelt het nieuwbouwproject ‘Wonen in Goudswaard’, het project bestaat in totaal uit 46 woningen, appartementen en kavels!

Vrije kavels

Bouw zelf uw...
Lees meer

Omschrijving

Kavel 8

“Wonen op een prachtige locatie in de gemeente Korendijk”

BM Projectontwikkeling ontwikkelt het nieuwbouwproject ‘Wonen in Goudswaard’, het project bestaat in totaal uit 46 woningen, appartementen en kavels!

Vrije kavels

Bouw zelf uw droomhuis of via BM.

Geheel volgens uw eigen wensen en eisen uw huis laten bouwen. Wie heeft er nooit met die gedachten gespeeld of op z’n minst hierover gefantaseerd? Een eigen kavel betekent bouwen aan uw woonwensen. U bepaalt zelf de architectuur, de grootte van de woning en de hoeveelheid slaapkamers. In Goudswaard bent u één stap verwijderd van die droom!

In het project is ruimte voor 10 bouwkavels voor zelfbouw. Ook is het mogelijk om u bij het ontwerp en de bouw van uw droomwoning door ons te laten bijstaan. In samenwerking met Muller Ontwerp & Advies zijn er 3 voorbeelden voor een vrijstaande woning gemaakt, waarbij u al voor een scherpe totaalprijs eigenaar kunt zijn van een prachtig kavel voorzien van een statige villa. Zo krijgt u een goed beeld wat de mogelijkheden zijn inclusief het kostenplaatje. Uiteraard kunt u samen met BM en Muller Ontwerp & Advies uw eigen droomhuis geheel naar eigen wens ontwerpen; van klassiek tot modern, u mag het zeggen.

Wij helpen u graag om uw ideale woning samen te stellen, geven u deskundig advies, doorlopen met u het ontwerpproces, begeleiden u en verzorgen alle papieren rompslomp (o.a. omgevingsvergunning). Bovendien bent u bij ons verzekerd van een degelijk gebouwde woning, gebouwd onder Woningborggarantie. Nieuwsgierig geworden en wilt u hier meer over weten? Neem gerust contact met ons op.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 176.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Indeling Perceeloppervlakte 602 m²

Foto's

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.