Kolf Makelaardij

Oostdijk 36
3261 KH Oud-Beijerland
Tel: 0186-577090
info@kolf.nl
Bouwkavel 1, 3265 Piershil Koopsom € 210.000,- v.o.n.
Bouwkavel 1 in Piershil 3265

Omschrijving

Wonen in Piershil

Bouwkavel 1

Liever alles in eigen hand; dat kan natuurlijk ook!

Welk deel van de kavel mag bebouwd worden, uit hoeveel verdiepingen mag uw woning bestaan? Wat is de gewenste stijl? Op deze en meer vragen krijgt u antwoord van de makelaar. Als u definitief heeft besloten een kavel te kopen, stapt u naar een architect van uw keuze. Deze vertaalt uw wensen naar een eerste ontwerp dat past binnen uw budget. De welstandscommissie toetst hierna uw plannen. Groen licht? Dan vult u samen met uw architect de details verder in.

De start van de bouw en de oplevering
De plannen zijn uitgewerkt, de omgevingsvergunning is verleend en de aannemer geselecteerd. Met andere woorden: de bouwwerkzaamheden kunnen beginnen. Na een zorgvuldig bouwtraject kunnen we u feliciteren: uw droomwoning is klaar en wordt opgeleverd.

Bouwregels (samenvatting)

De kavels liggen verspreid tussen de projectmatig ontwikkelde woningen in het plangebied.
Om met de bebouwing van de kavel aan te sluiten op de projectmatig ontwikkelde woningen van het plangebied moet voldaan worden aan een aantal eisen ten aanzien van positie op de kavel, afmetingen en materialisatie. Uiteraard dient uw persoonlijke ontwerp te worden ingediend voor de gebruikelijke procedures t.a.v. welstandsbeoordeling en omgevingsvergunningsprocedure etc. Derhalve dienen materiaal- en kleurkeuzes bemonsterd te worden i.v.m. beoordeling door de welstand. Voor de exacte bouw- en bestemmingsplanregels en de bijbehorende verbeelding wordt nadrukkelijk verwezen naar het bestemmingsplan “Uitbreiding Piershil” inclusief bijlagen en de handreiking uiterlijk vrijstaande
woningen uit deze brochure. Bij het indienen van de omgevingsvergunning van uw toekomstige woning, dient u zich te houden aan de gemeentelijke bouwvoorschriften. Deze kunt u onder andere vinden in dit informatieboekje of opvragen bij de gemeente Korendijk.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 210.000,- vrij op naam Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Indeling Perceeloppervlakte 725 m² Aantal woonlagen 0 woonlaag