Mijn favorieten

Verkoop

Uw huis verkopen?

De beslissing om uw huis te verkopen maakt u niet zomaar. Daar heeft u goed over nagedacht. De volgende stap is dan het huis ook echt te koop zetten. Met Kolf Makelaardij aan uw zijde, die alle zorgen voor u uit handen neemt en bovenal uw woning voor een goede prijs weet te verkopen, zit u altijd goed!

Kolf Makelaardij is een full service makelaarskantoor met een ruime ervaring, zowel in de woningmarkt als op het gebied van bedrijfsonroerend goed en nieuwbouw. Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel.

Als makelaar doen wij alles om uw huis zo snel mogelijk en voor een juiste prijs te verkopen; we maken full colour brochures, presenteren uw woning op funda.nl, in onze etalage èn op onze eigen website. Maar behalve dat, doen wij aars nog veel meer: Onze persoonlijke aandacht maakt het verschil; voor u als opdrachtgever, maar ook voor de potentiële koper van uw woning.

Wij begeleiden u perfect bij het gehele verkoopproces.
Overtuig uzelf en maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvende verkooptaxatie van uw huis!
 
Uw bedrijfspand verkopen?

Wij hebben ruime ervaring in de zakelijke onroerend goed markt. Hierin beschikken wij over de expertise markt kennis en een groot zakelijk netwerk, wat essentieel is bij de verkoop en aankoop, verhuur en aanhuur van alle soorten zakelijke onroerend goed.

Van onze advisering en marktvisies wordt door onze relaties veelvuldig gebruik gemaakt. Vraagstukken als aanvaardingstermijn, overdrachtsbelasting, BTW en zekerheden als bankgarantie en waarborgsom zijn essentieel bij verkoop.