Mijn favorieten

Nieuwbouw


Piershil

Wonen in Piershil

 

De verkoop van zes 55+ woningen is gestart!

 

VERKOOP GESTART!
 

Dit project wordt door ons collegiaal verkocht met makelaarskantoor Veldhoen & Romeijn te Oud-Beijerland, tel 0186-619300.

 

Zuid-Beijerland

Wonen in Zuid-Beijerland

 

 

FASE I, II en III zijn VERKOCHT!!


Locatie en omgeving
------------------------

Echt buiten wonen in rust en ruimte, dat zijn de kenmerken van wonen
in Zuid-Beijerland. Aan de oostrand van Zuid-Beijerland verrijst dan ook
een woonwijk vol water en groen welke deze kenmerken extra zullen
benadrukken.

De omgeving is van onmisbaar belang op de kwaliteit van wonen in deze
ruim opgezette woonwijk. De wijk is dan ook zorgvuldig vormgegeven
waarbij de woningen zo door de architect zijn ontworpen dat ze passend
zijn in hun omgeving.­

Een zeer divers aanbod met voor een ieder wat wils!­

Dit project wordt door ons collegiaal verkocht met makelaarskantoor Veldhoen & Romeijn te Oud-Beijerland, tel 0186-619300.

­

Goudswaard

Wonen in Goudswaard

 

Het project is geheel verkocht!


Koopsommen vanaf:­ € 189.000,- v.o.n.­

“Wonen op een prachtige locatie in de gemeente Korendijk”
­
BM Projectontwikkeling ontwikkelt het nieuwbouwproject ‘Wonen in Goudswaard’, het project bestaat in totaal uit 46 woningen, appartementen en kavels!

Locatie en omgeving:

Rust, ruimte en vrijheid, dat zijn de kenmerken van wonen in Goudswaard. Aan de oostrand van Goudswaard verrijst dan ook een woonwijk vol water en groen welke deze kenmerken extra zullen benadrukken.
­
De omgeving is van onmisbaar belang op de kwaliteit van wonen in deze kleinschalige woonwijk. De wijk is dan ook zorgvuldig vormgegeven waarbij de woningen zo door de architect zijn ontworpen dat ze passend zijn in hun omgeving. Er worden in deze woonwijk 6 eengezinswoningen (voor starters en jonge gezinnen), 4 2-onder-1-kapwoningen, 10 vrije kavels, 14 appartementen (huur) en 12 55+ woningen (huur) gerealiseerd. Een zeer divers aanbod met voor een ieder wat wils. Bij de ontwikkeling van dit project is hoog ingezet op betaalbaar wonen; in aanschaf én onderhoud. Met praktische, duurzame woningen op ruime en zeer ruime kavels. Er is gezocht naar een perfecte prijs/kwaliteitsverhouding. Minder fratsen, dus meer (leef)ruimte voor uw geld.
­
Op wandelafstand van alle noodzakelijke voorzieningen (supermarkt, basisscholen) en diverse recreatiemogelijkheden (Tiengemeten, Costa del Spui en de haven) is Goudswaard een dorp met enorm veel mogelijkheden.
­
Eengezinswoningen ­VERKOCHT!!
­
“Eengezinswoningen met landelijk uitzicht!”
­
Of je nu een starter bent of een jong gezin met kinderen. Deze woningen hebben standaard een ruime woonkamer, 3 slaapkamers en een vaste trap naar zolder.
­
In het project is ruimte voor 6 eengezinswoningen in een aaneengesloten rij. De rij bestaat uit 4 tussenwoningen met op de kop 2 verschillende typen hoekwoningen. Deze zeer ruime woningen van maar liefst 6 meter breed en 9 meter diep zullen standaard netjes en comfortabel worden uitgerust. Zo is er voorzien is een vrij hangend toilet en fonteintje in het toilet op de begane grond. Ook de badkamer is standaard voorzien van alle gemakken. De badkamer is voorzien van een vrij hangend toilet, een douchehoek, een wastafel en grootformaat tegelwerk. De wandtegels worden hier bovendien standaard aangebracht tot aan de onderzijde van het plafond.
­
De indeling en afwerking van de woningen is in grove lijnen bekend, maar niets staat al vast. U krijgt nu de kans om mee te denken over uw ideale woningindeling en eventuele gewenste uitbreidingsopties. De definitieve basisplattegronden zullen aan de hand van de reacties samengesteld worden. Laat ons dus weten hoe uw droomwoning eruit moet komen te zien.
­
2-onder-1-kapwoning VERKOCHT!!
­
“2-onder-1-kapwoningen met landelijk uitzicht!”
­
Toe aan een volgende stap in uw “wooncarrière” en op zoek naar een ruime woning op een zeer ruim kavel (vanaf ca. 340 m²). Deze woningen hebben standaard een ruime woonkamer, 3 slaapkamers en een vaste trap naar zolder. In het project is ruimte voor vier 2-onder-1-kapwoningen in twee types.
­
Deze zeer ruime woningen van maar liefst 9 meter breed en bijna 10 meter diep zullen standaard netjes en comfortabel worden uitgerust. Zo is er voorzien is een vrij hangend toilet en fonteintje in het toilet op de begane grond. Ook de badkamer is standaard voorzien van­alle gemakken. De badkamer is voorzien van een vrij hangend toilet, een douchehoek, een wastafel en grootformaat tegelwerk. De wandtegels worden hier bovendien standaard aangebracht tot aan de onderzijde van het plafond.
­
De indeling en afwerking van de woningen is in grove lijnen bekend, maar niets staat al vast. U krijgt nu de kans om mee te denken over uw ideale woningindeling en eventuele gewenste uitbreidingsopties. De definitieve basisplattegronden zullen aan de hand van de reacties samengesteld worden. Laat ons dus weten hoe uw droomwoning eruit moet komen te zien.
­
Vrije kavels VERKOCHT!
­
Bouw zelf uw droomhuis of via BM.
­
Geheel volgens uw eigen wensen en eisen uw huis laten bouwen. Wie heeft er nooit met die gedachten gespeeld of op z’n minst hierover gefantaseerd? Een eigen kavel betekent bouwen aan uw woonwensen. U bepaalt zelf de architectuur, de grootte van de woning en de hoeveelheid slaapkamers. In Goudswaard bent u één stap verwijderd van die droom!
­
In het project is ruimte voor 10 bouwkavels voor zelfbouw. Ook is het mogelijk om u bij het ontwerp en de bouw van uw droomwoning door ons te laten bijstaan. In samenwerking met Muller Ontwerp & Advies zijn er 3 voorbeelden voor een vrijstaande woning gemaakt, waarbij u al voor een scherpe totaalprijs eigenaar kunt zijn van een prachtig kavel voorzien van een statige villa. Zo krijgt u een goed beeld wat de mogelijkheden zijn inclusief het kostenplaatje. Uiteraard kunt u samen met BM en Muller Ontwerp & Advies uw eigen droomhuis geheel naar eigen wens ontwerpen; van klassiek tot modern, u mag het zeggen.
­
Wij helpen u graag om uw ideale woning samen te stellen, geven u deskundig advies, doorlopen met u het ontwerpproces, begeleiden u en verzorgen alle papieren rompslomp (o.a. omgevingsvergunning). Bovendien bent u bij ons verzekerd van een degelijk gebouwde woning, gebouwd onder Woningborggarantie. Nieuwsgierig geworden en wilt u hier meer over weten? Neem gerust contact met ons op.
­­
Verkoop via Kolf Makelaardij OZ, tel: 0186 577090 of info@kolf.nl
Tevens is uitgebreidere informatie op ons kantoor (Oostdijk 36, Oud-Beijerland) verkrijgbaar.


Numansdorp

De Proeftuin
Rijksstraatweg, Numansdorp
Vanaf € 225,- per m² v.o.n. exclusief BTW.

De Proeftuin is een ontwikkelingsplan aan de oostzijde van de Rijksstraatweg, de huidige verbindingsweg tussen de kernen Klaaswaal en Numansdorp. Deze weg fungeert als belangrijkste ontsluitingsweg van de dorpskern Klaaswaal met aansluiting op de provinciale weg richting rijksweg A29. Diversiteit van bebouwing en landschap zijn kenmerkende eigenschappen voor deze locatie.

De Proeftuin is een ontwikkelingsplan aan de oostzijde van de Rijksstraatweg, de huidige verbindingsweg tussen de kernen Klaaswaal en Numansdorp. Deze weg fungeert als belangrijkste ontsluitingsweg van de dorpskern Klaaswaal met aansluiting op de provinciale weg richting rijksweg A29. Diversiteit van bebouwing en landschap zijn kenmerkende eigenschappen voor deze locatie.

Aan de noordkant, ten noorden van het Oude Diep, is een landschappelijke zone ingepland, welke tevens in de gehele of gedeeltelijke waterberging zal voorzien. Deze groene waterberging vormt de buffer tussen de polder en De Proeftuin.

Proeftuin-West vormt de schaalbuffer tussen de Rijksstraatweg en het overige te ontwikkelen grootschaliger Proeftuin-Oost dat aan de oostkant grenst aan het bestaande bedrijventerrein Middelsluis en aan de zuidkant aan kleinschalige bedrijfsontwikkelingen langs de Rijksstraatweg.

Proeftuin-Oost wordt ontsloten vanaf het bestaande bedrijventerrein Middelsluis-Noord. Tussen het oostelijk en westelijk deel is een groenzone gepland welke parallel loopt aan de Rijksstraatweg. Hierin is een secundaire doorgang gepland. Deze kan door fietsers, voetgangers en in geval van calamiteiten door hulpdiensten gebruikt worden.

Op Proeftuin-West zal, parallel aan de groenzone, een ontsluitingsweg ten behoeve van de woon-/werkkavels aangelegd worden. Op Proeftuin-Oost zal het verkeer op het terrein circuleren over 2 weglussen.

Zowel het Bestemmingsplan als het Beeldkwaliteitsplan zijn digitaal bij ons kantoor op te vragen.

Afmetingen:

Bedrijfskavels: In nader overleg.
Woon-/werkkavels: Vanaf 1.300 m².

Kadastrale gegevens:

Gemeente Cromstrijen, sectie F, diverse percelen.

Bestemming:

Cromstrijen De Proeftuin, bedrijfsdoeleinden, variërend van categorie 2 tot categorie 4.1.

Bebouwingshoogte:

Bedrijfskavels: Variërend van 9 tot 12 meter hoog.
Woon-/werkkavels: 6 meter goothoogte en 10 meter nokhoogte.

Bebouwingspercentage:

Bedrijfskavels: Het maximale bebouwingspercentage bedraagt 70%.
Woon-/werkkavels: Inhoud woning minimaal 600 m³ en maximaal 750 m³ met maximaal 200 m² bedrijfsruimte met een vrije keuze in type kapconstructie.

Grondprijzen:

Bedrijfskavels: € 225,- voor het middenterrein tot € 250,- voor de hoekkavels per m² v.o.n. exclusief BTW.
Woon-/werkkavels: € 300,- per m² v.o.n. exclusief BTW.

Optie-overeenkomst:

Indien u de mogelijkheden van een concreet bebouwingsplan wilt onderzoeken, bestaat de mogelijkheid een kavel te reserveren middels een optie-overeenkomst. In die optie-overeenkomst worden onder andere de afspraken omtrent het tijdspad en de optie-rente schriftelijk vastgelegd. De verkoper kan u een schetsontwerp aanleveren en kan verder, indien gewenst, de ontwikkeling en realisatie van uw bouwplan verzorgen.

Koopovereenkomst:

Bij definitieve overeenstemming zal een koopovereenkomst worden opgesteld, waarna het transport plaats zal vinden bij Ambachtse Notarissen in Hendrik-Ido-Ambacht.

Woonwerkkavels:

De woon-/werkkavels worden verkocht door Kolf Makelaardij, Oostdijk 36, 3261 KH Oud-Beijerland, telefoon 0186 – 57 70 90.

Oplevering:

In overleg.

Inlichtingen:

Kolf Makelaardij OZ
Oostdijk 36, 3261 KH Oud-Beijerland
Telefoon : 0186 - 57 70 90
Internet : www.kolf.nl
E-mail : info@kolf.nl

Van Vliet Bedrijfsmakelaars BV
Jhr. Van Karnebeekweg 6b
Postbus 111
2980 AC Ridderkerk
Telefoon : 0180 - 43 43 43
Fax : 0180 - 43 44 33
Internet : www.vanvliet.net
E-mail : ridderkerk.bedrijfshuisvesting@vanvliet.net

­