Kolf Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

over kolf makelaardij

Over ons

Kolf Makelaardij

Wij onderscheiden ons door persoonlijke aandacht en een optimale service.

 

Persoonlijk

 Wij vallen op door een energieke en persoonlijke aanpak. Het verkopen van een huis is een hele stap en wij weten als geen ander hoe spannend dat vaak is.

Wij luisteren goed naar de wens van onze klant, stellen de juiste vragen om zo'n compleet mogelijk beeld te krijgen van jouw persoonlijke situatie en stellen daarna alles in het werk om die wensen tot een succes te brengen. 

 

Dienstverlening

Hans Kolf is Kolf Makelaardij begonnen in 1999.  Dus inmiddels bestaat het bedrijf al meer dan 20 jaar!  In 2006 is Adrianne van de Erve mede-eigenaar geworden van het bedrijf en zij houdt zich vooral bezig met het verkopen en taxeren van woningen. Wij staan garant voor een persoonlijke en servicegerichte dienstverlening.  Voor onze opdrachtgever het optimale resultaat behalen is voor ons als vanzelfsprekend.  

 

Makelaar 2.0

De huidige woningmarkt is een markt van enorme krapte. Trends en ontwikkelingen volgen elkaar op. Jongeren kunnen moeilijk kopen in deze markt en er is een toenemende vraag van ouderen naar gelijkvloerse woningen. Dit zijn zomaar enkele zaken die ons bezighouden. Dit vraagt om een specifieke aanpak van onze dienstverlening.  Internet en social media zijn in deze tijd niet meer weg te denken. Ook zijn wij aangesloten bij de landelijke branchorganisatie NVM, wat staat voor kwaliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid.

 

Kennis maken? 

Heel graag! Ons kantoor is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur op 0186 577090. Mailen kan natuurlijk ook: info@kolf.nl

Hans Kolf
Hans Kolf Eigenaar / Directeur
Adrianne van de Erve
Adrianne van de Erve NVM makelaar - taxateur
Onze klanten beoordelen ons met een: 9.6 Verkoop
Onze klanten beoordelen ons met een: 9.5 Aankoop

Verkoop ervaring

Adrianne van Kolf Makelaardij heeft de verkoop van onze woning uitstekend begeleid. Met gevoel voor de wensen en belangen van zowel koper als verkoper heeft zij de verkoop tot een succes gemaakt. Ze heeft vakkennis, een zakelijk instinct en een uiterst plezierige manier van communiceren. Ze reageert snel en doet wat ze belooft. Haar advisering is helder, net zoals haar communicatie. Wij zijn blij met het verloop van dit verkooptraject en het eindresultaat: een perfecte match tussen de koper en onze woning en een goede, marktconforme prijs.

21-02-2024, Een funda gebruiker, Verkoper Prunuslaan 66, Rotterdam

Alleen maar lof over de deskundige, empathische en doortastende wijze waarop Adrianne ons door het verkoopproces van ons ouderlijk huis geloodst heeft! Ze beschikt over uitstekende kennis van de markt en geeft daardoor de juiste adviezen, is altijd bereikbaar en pro actief in haar communicatie, waardoor wij ons totaal ontzorgd voelden. Kortom: van harte aanbevolen!

06-11-2023, Caroline Stam, Verkoper Acaciastraat 27, Oud-Beijerland

De begeleiding van de verkoop van mijn woning door Adrianne van de Erve heb ik als heel prettig ervaren. Ze is zeer deskundig en heeft een fijne, persoonlijke manier van communiceren. Wanneer er snel stappen gezet moeten worden is ze flexibel en denkt ze goed mee. Ik zou Kolf Makelaardij dan ook zeker aanbevelen.

03-10-2023, Maarten Bom, Verkoper Bakhuis 12, Oud-Beijerland

Het contact met Adrianne hebben we als erg prettig ervaren. Adrianne is goed bereikbaar, zelfs in de avonduren kan je een reactie verwachten. Ze reageert snel op vragen, gaf ons goed advies en dacht met ons mee

24-09-2023, Verkoper Cor Dirksestraat 22, Mijnsheerenland

Het contact met Adrianne is gedurende het hele verkooptraject perfect geweest. Snelle reacties, goed overleg over het inplannen van bezichtigingen en zeer deskundig advies. Adrianne is altijd bereikbaar, zelfs in de avond. Ik zou haar van harte aanbevelen.

08-08-2023, Marnix Zwartbol, verkoper Ranonkelstraat 108, Oud-Beijerland

Alles klopt bij Kolf Makelaardij van A tot Z! Met heel veel dank aan Adrianne van de Erve, voor de geweldige samenwerking! Niet verder zoeken, gewoon Kolf Makelaardij bellen voor aan- of verkoop van uw huis!

07-08-2023, verkoper Middelweg 25a, Numansdorp

Makelaar Adrianne is zeer deskundig, en denkt goed mee ! Zij heeft ons bijgestaan bij de verkoop van ons huis en de aankoop van een ander huis. Ze is goed bereikbaar, en ze geeft een uitstekende terugkoppeling. De samenwerking hebben wij als zeer prettig ervaren ! Kortom een makelaar om zeker aan te bevelen ! Familie Kievit

11-07-2023, verkoper Oosthoek 9, Piershil

Makelaar Adrianne is zeer deskundig, en denkt goed mee ! Zij heeft ons bijgestaan bij de aankoop van ons nieuwe huis en de verkoop van ons eigen huis. Ze is goed bereikbaar, en ze geeft een uitstekende terugkoppeling. De samenwerking hebben wij als zeer prettig ervaren ! Kortom een makelaar om zeker aan te bevelen ! Familie Kievit

13-07-2023, koper Muzieklaan 12, Oud-Beijerland

Uitstekende communicatie en dito service! Deze makelaar is zeker aan te bevelen. Zou haar de volgende keer weer aanbevelen.

28-12-2022, verkoper Marsmanplein 47

Makelaar Adrianne heeft deskundig advies gegeven en het proces heel prettig begeleid. Daarnaast goed bereikbaar en prima terugkoppeling gedurende alle stappen.

18-11-2022, verkoper Parklaan 8

Adrianne van der Erve is een deskundige makerlaar en heeft goed zicht op de ontwikkelingen in de markt. Geeft goed advies en is prettig in de omgang!

18-11-2022, verkoper Mandenmaker 8

Adriana heeft mij heel goed geholpen. Zij hield rekening met mijn wensen als verkoper , maar hield ook rekening met de belangen van de koper. Zo zijn we allebei blij. Zij gaf ook aan dat er iets kapot was, wat ik daarna kon herstellen. Ik wist dat niet. Prima toch? dan kon ik er iets aan doen. Dus de samenwerking verliep heel soepel. Ik ben zeer tevreden over haar.

03-11-2022, Mevr. M.L. Vogelaar, verkoper Mauritsstraat 6

Wij hebben de samenwerking met Adrianne als prettig ervaren. Deskundig heeft ze ons bijgestaan met de verkoop van onze woning. Wij kunnen haar van harte aanbevelen!

15-09-2022, Jeroen Govers, Verkoper Lange Meet 33

Adrianne heeft ons op enthousiaste en kundige wijze begeleid bij de verkoop van onze woning. Adrianne kent de lokale woningmarkt goed. We hebben vanaf het begin regelmatig contact gehad met Adrianne en konden goed met onze vragen terecht. Fijn zulke korte lijnen! Fam. de Moor

14-09-2022, Dhr. J.H. de Moor, Verkoper van Houtmanstraat 5

Het contact met de makelaar verliep vanaf het begin erg prettig. We wisten vooraf duidelijk hoe het verkoopproces zou gaan verlopen. Zodra onze woning op Funda geplaatst werd, kregen we updates over het aantal geïnteresseerden. Na afloop van de kijksessies gaf de makelaar steeds een terugkoppeling. Die openheid hebben we als erg prettig ervaren. De makelaar gaf goed advies toen we moesten kiezen tussen meerdere bieders. Dankzij Adrianne hebben we ons huis boven verwachting goed kunnen verkopen.

25-08-2022, Een funda gebruiker, Verkoper Middeldoel 22

Wij kunnen deze makelaar van harte aanbevelen! Adrianne is deskundig, kent de markt in de regio en heeft een groot netwerk. We werden goed op de hoogte gehouden en het contact verliep zeer prettig. En niet onbelangrijk; met een mooi resultaat!

15-08-2022, Een Funda gebruiker, Verkoper Ambachtsherenweg 26

Het contact verliep zeer prettig en professioneel. Ik ben goed geadviseerd en bijgestaan in het gehele proces. Ook werd er altijd zeer snel gereageerd op vragen. Gezien de veranderende huizenmarkt was het spannender dan normaal maar door de goede begeleiding is het helemaal goed gekomen. Het was een enorm positieve ervaring!

08-08-2022, Dhr. Dennis Waterreus, Verkoper De Putter 2

Heel prettig in het contact, reageert snel op vragen, denkt erg mee in de zaken die geregeld moeten worden.

22-04-2022, Verkoper Oud-Cromstrijensedijk WZ 50

Adrianne is een superfijne makelaar. Ze is deskundig en betrokken en ze communiceert goed. We kunnen haar zeker aanbevelen!

19-04-2022, Verkoper Richard Straussring 7

Zeer duidelijke communicatie en fijne begeleiding van de kijkers. De verkoop van je huis is in zeer goede handen bij Kolf Makelaardij! Nogmaals bedankt.

02-04-2022, Verkoper Antonie Genietsplein 4

Zeer prettige persoonlijke begeleiding in het verkoopproces! Fijne makelaar die ik zeker aanbeveel.

17-01-2022, Verkoper Karel Doormanstraat 14

Goede makelaar met deskundig advies en hulp het gehele traject. Dit zowel bij de aankoop als de verkoop.

22-11-2021, Verkoper Riederstee 29

Vanaf de eerste ontmoeting een fijne klik! Als je vragen hebt worden ze direct beantwoord. Zien ze dat je gebeld hebt word je gelijk teruggebeld. Bezichtigingen vinden plaats in overeenstemming en bij Adrianne krijgt iedereen die geïnteresseerd is een eerlijke kans om de woning te bezichtigen. Ze snapt hoe spannend het is om een huis te verkopen en neemt dan ook alle tijd voor je. Ook met Sven waren de contacten Top, alles altijd heel duidelijk gecommuniceerd. Kortom wij bevelen Kolf makelaardij van harte aan voor het kopen of het verkopen van een woning.

17-11-2021, Verkoper Irisstraat 8

Wij zijn zeer tevreden over het contact en begeleiding van Adrianne van de Erve. Wanneer je een vraag had, werd die snel en persoonlijk (door een belletje) beantwoord. Dat vonden we heel fijn. Ook het contact met Sven Belder van Kolf Makelaardij verliep goed. Dankzij Adrianne is onze woning snel en voor een mooie prijs verkocht!!

12-11-2021, In 't Veld, Verkoper Boomgaard 45

Een heel fijn, betrokken en deskundig makelaarskantoor. Contact was heel prettig en persoonlijk. Kortom, een dikke pluim en absoluut aan te bevelen!

29-10-2021, Van den Adel, Verkoper Philip van Dijkhof 18

Het contact met Makelaar Kolf verloopt heel prettig en adequaat. Goed bereikbaar en altijd opgewekt.

27-09-2021, Van Hemert, Verkoper Admiraal de Ruyterstraat 16

Kolf Makelaardij heeft mij veel werk uit handen genomen en ontzettend goed begeleid. Ook de extra's waar rekening mee gehouden moest worden, hielden zij nauwlettend in de gaten. Al eerder fantastisch door hun begeleid, maar deze keer waren ze écht mijn rots in de branding! Persoonlijke benadering, fijn contact en verstand van zaken, toppers!

28-07-2021, Verkoper Waddenring 91

Zelden zo'n bevlogen makelaar ontmoet! Al voor dat de woning te koop kwam kreeg ik tips en adviezen. Ze nemen de tijd voor je, zijn betrokken en zeer enthousiast. Goede kennis van de markt. Ook bedacht op mogelijke hindernissen. Ik werd van iedere ontwikkeling op de hoogte gebracht. Kortom: een zeer aan te bevelen makelaar.

21-06-2021, Elfring, Verkoper Meestoof 17

Begeleiding en service was echt zeer goed, kan het iedereen aanbevelen. Van de eerste tot de laatste gesprekken zijn we altijd goed geholpen en alles gaat op een rustige manier.

21-05-2021, Marco Kraak, Verkoper Zinkweg 256

Kolf Makelaardij is snel, kundig en transparant. Vriendelijke mensen om mee te werken en ik zou ze aanbevelen.

15-02-2021, Verkoper Scheepswerf 310

Wij zijn zeer tevreden over de service en begeleiding van Adrianne van de Erve en Sven Belder van Kolf Makelaardij. Hele fijne communicatie en heel informatief. Ons huis was met succes, zeer snel verkocht!

11-01-2021, Verkoper Poortlaan 110

Meer informatie of een afspraak?

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms