Kolf Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

over kolf makelaardij

Over ons

Kolf Makelaardij

Wij onderscheiden ons door persoonlijke aandacht en een optimale service en gaan samen het verkoopproces door waarbij wij jou geheel ontzorgen en op zoek gaan naar de beste koper! 

 

Op dit moment worden wij op Funda beoordeeld met een 9,6! Dit is de hoogste waardering van alle makelaars in de Hoeksche Waard. 

 

Persoonlijk

 Wij vallen op door een energieke en persoonlijke aanpak. Het verkopen van een huis is een hele stap en wij weten als geen ander hoe spannend dat vaak is.

Wij luisteren goed naar de wens van onze klant, stellen de juiste vragen om zo'n compleet mogelijk beeld te krijgen van jouw persoonlijke situatie en stellen daarna alles in het werk om die wensen tot een succes te brengen. 

 

Dienstverlening

Hans Kolf is Kolf Makelaardij begonnen in 1999.  Dit jaar bestaan we dus al 25 jaar! In 2006 is Adrianne van de Erve mede-eigenaar geworden van het bedrijf en zij houdt zich vooral bezig met het verkopen en taxeren van woningen. Wij staan garant voor een persoonlijke en servicegerichte dienstverlening.  Voor onze opdrachtgever het optimale resultaat behalen is voor ons als vanzelfsprekend.  

 

Makelaar 2.0

De huidige woningmarkt is een markt van enorme krapte. Trends en ontwikkelingen volgen elkaar op. Jongeren kunnen moeilijk kopen in deze markt en er is een toenemende vraag van ouderen naar gelijkvloerse woningen. Dit zijn zomaar enkele zaken die ons bezighouden. Dit vraagt om een specifieke aanpak van onze dienstverlening.  Internet en social media zijn in deze tijd niet meer weg te denken. Ook zijn wij aangesloten bij de landelijke branchorganisatie NVM, wat staat voor kwaliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid.

 

Kennis maken? 

Heel graag! Ons kantoor is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur op 0186 577090. 

Mailen kan natuurlijk ook: info@kolf.nl

Hans Kolf
Hans Kolf Eigenaar / Directeur
Adrianne van de Erve
Adrianne van de Erve NVM makelaar - taxateur
Onze klanten beoordelen ons met een: 9.7 Verkoop
Onze klanten beoordelen ons met een: 9.5 Aankoop

Verkoop ervaring

Wat een fantastische makelaar. Wij hadden een huis gekocht waarbij Adrianne de makelaar was van de verkopende partij. Dat beviel zo goed, dat we meteen aan haar moesten denken bij het verkopen van ons huis. Adrianne is professioneel, reageert snel maar ook vooral heel menselijk. Dat laatste is een enorme meerwaarde voor zowel kopers als verkopers. Er zijn genoeg makelaars in de omgeving die een huis kunnen verkopen, naar niemand zoals zij.

10-05-2024, Dhr. Smit, verkoper Muzieklaan 33

We zijn zeer tevreden over Kolf Makelaardij. Adrianne heeft ons heel goed begeleid en geadviseerd. Als we vragen hadden dan was er altijd een snelle reactie terug , ook in de avond . We hebben dit echt gewaardeerd . Dus om een lang verhaal kort te maken ; gewoon een geweldige makelaar!

10-05-2024, Mevr. W. in 't Veld, verkoper Multatulipad 88

Nadat onze moeder overleed heeft Adrianne ons geholpen met de verkoop van haar huis. We kozen voor Adrianne Kolf op advies van een vriendin die zeer goede ervaringen had met haar. Wij hebben inderdaad ook ervaren dat zij een zeer deskundige makelaar is. Bovendien had zij de juiste contacten waardoor ze alles wat bij de verkoop van het huis kwam kijken snel in kon regelen, waardoor wij er minder omkijken naar hadden. Het ontzorgen zat haar in het bloed. Het contact via groepsapp en telefoon verliep altijd zorgvuldig, vriendelijke en snel, zelfs als het al wat later op de avond was. Door haar toedoen is het huis snel verkocht. Ook de verdere afhandeling werd uitstekend door haar geregeld. Ik kan niet anders dan haar aanraden!

09-05-2024, verkoper Dokwerkerlaan 5

We hebben een fijne begeleiding ervaren, snel en flexibel in het contact en ontzorgend in het proces. Betrokken en deskundig. Neemt de tijd om je door het hele proces mee te nemen.

08-05-2024, Een funda gebruiker, verkoper Stougjesdijk 255

Hele fijne makelaar! Was een heel prettig en duidelijk verkoopproces waarin goed werd meegedacht. Aanrader!

10-03-2024, Mevr. H.J.R. van Strien, Verkoper van Houtblazerspad 69, Oud-Beijerland

Adrianne van Kolf Makelaardij heeft de verkoop van onze woning uitstekend begeleid. Met gevoel voor de wensen en belangen van zowel koper als verkoper heeft zij de verkoop tot een succes gemaakt. Ze heeft vakkennis, een zakelijk instinct en een uiterst plezierige manier van communiceren. Ze reageert snel en doet wat ze belooft. Haar advisering is helder, net zoals haar communicatie. Wij zijn blij met het verloop van dit verkooptraject en het eindresultaat: een perfecte match tussen de koper en onze woning en een goede, marktconforme prijs.

21-02-2024, Een funda gebruiker, Verkoper Prunuslaan 66, Rotterdam

Alleen maar lof over de deskundige, empathische en doortastende wijze waarop Adrianne ons door het verkoopproces van ons ouderlijk huis geloodst heeft! Ze beschikt over uitstekende kennis van de markt en geeft daardoor de juiste adviezen, is altijd bereikbaar en pro actief in haar communicatie, waardoor wij ons totaal ontzorgd voelden. Kortom: van harte aanbevolen!

06-11-2023, Caroline Stam, Verkoper Acaciastraat 27, Oud-Beijerland

De begeleiding van de verkoop van mijn woning door Adrianne van de Erve heb ik als heel prettig ervaren. Ze is zeer deskundig en heeft een fijne, persoonlijke manier van communiceren. Wanneer er snel stappen gezet moeten worden is ze flexibel en denkt ze goed mee. Ik zou Kolf Makelaardij dan ook zeker aanbevelen.

03-10-2023, Maarten Bom, Verkoper Bakhuis 12, Oud-Beijerland

Het contact met Adrianne hebben we als erg prettig ervaren. Adrianne is goed bereikbaar, zelfs in de avonduren kan je een reactie verwachten. Ze reageert snel op vragen, gaf ons goed advies en dacht met ons mee

24-09-2023, Verkoper Cor Dirksestraat 22, Mijnsheerenland

Het contact met Adrianne is gedurende het hele verkooptraject perfect geweest. Snelle reacties, goed overleg over het inplannen van bezichtigingen en zeer deskundig advies. Adrianne is altijd bereikbaar, zelfs in de avond. Ik zou haar van harte aanbevelen.

08-08-2023, Marnix Zwartbol, verkoper Ranonkelstraat 108, Oud-Beijerland

Alles klopt bij Kolf Makelaardij van A tot Z! Met heel veel dank aan Adrianne van de Erve, voor de geweldige samenwerking! Niet verder zoeken, gewoon Kolf Makelaardij bellen voor aan- of verkoop van uw huis!

07-08-2023, verkoper Middelweg 25a, Numansdorp

Makelaar Adrianne is zeer deskundig, en denkt goed mee ! Zij heeft ons bijgestaan bij de verkoop van ons huis en de aankoop van een ander huis. Ze is goed bereikbaar, en ze geeft een uitstekende terugkoppeling. De samenwerking hebben wij als zeer prettig ervaren ! Kortom een makelaar om zeker aan te bevelen ! Familie Kievit

11-07-2023, verkoper Oosthoek 9, Piershil

Makelaar Adrianne is zeer deskundig, en denkt goed mee ! Zij heeft ons bijgestaan bij de aankoop van ons nieuwe huis en de verkoop van ons eigen huis. Ze is goed bereikbaar, en ze geeft een uitstekende terugkoppeling. De samenwerking hebben wij als zeer prettig ervaren ! Kortom een makelaar om zeker aan te bevelen ! Familie Kievit

13-07-2023, koper Muzieklaan 12, Oud-Beijerland

Uitstekende communicatie en dito service! Deze makelaar is zeker aan te bevelen. Zou haar de volgende keer weer aanbevelen.

28-12-2022, verkoper Marsmanplein 47

Makelaar Adrianne heeft deskundig advies gegeven en het proces heel prettig begeleid. Daarnaast goed bereikbaar en prima terugkoppeling gedurende alle stappen.

18-11-2022, verkoper Parklaan 8

Adrianne van der Erve is een deskundige makerlaar en heeft goed zicht op de ontwikkelingen in de markt. Geeft goed advies en is prettig in de omgang!

18-11-2022, verkoper Mandenmaker 8

Adriana heeft mij heel goed geholpen. Zij hield rekening met mijn wensen als verkoper , maar hield ook rekening met de belangen van de koper. Zo zijn we allebei blij. Zij gaf ook aan dat er iets kapot was, wat ik daarna kon herstellen. Ik wist dat niet. Prima toch? dan kon ik er iets aan doen. Dus de samenwerking verliep heel soepel. Ik ben zeer tevreden over haar.

03-11-2022, Mevr. M.L. Vogelaar, verkoper Mauritsstraat 6

Wij hebben de samenwerking met Adrianne als prettig ervaren. Deskundig heeft ze ons bijgestaan met de verkoop van onze woning. Wij kunnen haar van harte aanbevelen!

15-09-2022, Jeroen Govers, Verkoper Lange Meet 33

Adrianne heeft ons op enthousiaste en kundige wijze begeleid bij de verkoop van onze woning. Adrianne kent de lokale woningmarkt goed. We hebben vanaf het begin regelmatig contact gehad met Adrianne en konden goed met onze vragen terecht. Fijn zulke korte lijnen! Fam. de Moor

14-09-2022, Dhr. J.H. de Moor, Verkoper van Houtmanstraat 5

Het contact met de makelaar verliep vanaf het begin erg prettig. We wisten vooraf duidelijk hoe het verkoopproces zou gaan verlopen. Zodra onze woning op Funda geplaatst werd, kregen we updates over het aantal geĂ¯nteresseerden. Na afloop van de kijksessies gaf de makelaar steeds een terugkoppeling. Die openheid hebben we als erg prettig ervaren. De makelaar gaf goed advies toen we moesten kiezen tussen meerdere bieders. Dankzij Adrianne hebben we ons huis boven verwachting goed kunnen verkopen.

25-08-2022, Een funda gebruiker, Verkoper Middeldoel 22

Wij kunnen deze makelaar van harte aanbevelen! Adrianne is deskundig, kent de markt in de regio en heeft een groot netwerk. We werden goed op de hoogte gehouden en het contact verliep zeer prettig. En niet onbelangrijk; met een mooi resultaat!

15-08-2022, Een Funda gebruiker, Verkoper Ambachtsherenweg 26

Het contact verliep zeer prettig en professioneel. Ik ben goed geadviseerd en bijgestaan in het gehele proces. Ook werd er altijd zeer snel gereageerd op vragen. Gezien de veranderende huizenmarkt was het spannender dan normaal maar door de goede begeleiding is het helemaal goed gekomen. Het was een enorm positieve ervaring!

08-08-2022, Dhr. Dennis Waterreus, Verkoper De Putter 2

Heel prettig in het contact, reageert snel op vragen, denkt erg mee in de zaken die geregeld moeten worden.

22-04-2022, Verkoper Oud-Cromstrijensedijk WZ 50

Adrianne is een superfijne makelaar. Ze is deskundig en betrokken en ze communiceert goed. We kunnen haar zeker aanbevelen!

19-04-2022, Verkoper Richard Straussring 7

Meer informatie of een afspraak?

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms