Kolf Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

over kolf makelaardij

Over ons

Kolf Makelaardij

Wij onderscheiden ons door persoonlijke aandacht en een optimale service.

 

Persoonlijk

 Wij vallen op door een energieke en persoonlijke aanpak. Het verkopen van een huis is een hele stap en wij weten als geen ander hoe spannend dat vaak is.

Wij luisteren goed naar de wens van onze klant, stellen de juiste vragen om zo'n compleet mogelijk beeld te krijgen van jouw persoonlijke situatie en stellen daarna alles in het werk om die wensen tot een succes te brengen. 

 

Dienstverlening

Hans Kolf is Kolf Makelaardij begonnen in 1999.  Dus inmiddels bestaat het bedrijf al meer dan 20 jaar!  In 2006 is Adrianne van de Erve mede-eigenaar geworden van het bedrijf en zij houdt zich vooral bezig met het verkopen en taxeren van woningen. Wij staan garant voor een persoonlijke en servicegerichte dienstverlening.  Voor onze opdrachtgever het optimale resultaat behalen is voor ons als vanzelfsprekend.  

 

Makelaar 2.0

De huidige woningmarkt is een markt van enorme krapte. Trends en ontwikkelingen volgen elkaar op. Jongeren kunnen moeilijk kopen in deze markt en er is een toenemende vraag van ouderen naar gelijkvloerse woningen. Dit zijn zomaar enkele zaken die ons bezighouden. Dit vraagt om een specifieke aanpak van onze dienstverlening.  Internet en social media zijn in deze tijd niet meer weg te denken. Ook zijn wij aangesloten bij de landelijke branchorganisatie NVM, wat staat voor kwaliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid.

 

Kennis maken? 

Heel graag! Ons kantoor is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur op 0186 577090. Mailen kan natuurlijk ook: info@kolf.nl

Hans Kolf
Hans Kolf Eigenaar / Directeur
Adrianne van de Erve
Adrianne van de Erve NVM makelaar - taxateur

Meer informatie of een afspraak?

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms