Kolf Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

huis verkopen

Wij zijn je graag van dienst!

Full-service verkoopmakelaar!

Huis verkopen?

De beslissing om je huis te verkopen maak je niet zomaar. Daar heb je goed over nagedacht. De volgende stap is dan het huis ook echt te koop zetten. Een goede verkoopstrategie zorgt ervoor dat jouw woning zo snel mogelijk en tegen de beste prijs en voorwaarden wordt verkocht. Wij hebben al ruim 25 jaar ervaring met het verkopen van woningen. Geen verkoop is hetzelfde, ieder huis heeft zijn eigen doelgroep en kenmerken. Daarom kunnen wij jou als geen ander adviseren over de beste verkoopstrategie in combinatie met de juiste prijsstelling. als we dit samen bepaald hebben gaan we aan de slag en verzorgen het complete verkoopproces. 

Een effectieve verkoopstrategie

Om een optimale verkoop te garanderen werken wij met korte communicatielijnen.  Eén makelaar is van a tot z betrokken bij de verkoop van jouw huis. Op deze manier is een zorgvuldige continuïteit van het verkoopproces gegarandeerd. Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel.

Onze persoonlijke aandacht maakt het verschil; voor jou als opdrachtgever, maar ook voor de potentiële koper van je woning. 

woning

woning verkopen oud beijerland

Vrijblijvend advies? 

De markt veranderd continue. Nieuwsgierig wat jouw huis waard is en of het verstandig is nu te verhuizen en/of nu je huis te koop te zetten of nog even te wachten? Op al deze vragen en op andere vragen geven wij graag antwoord in een vrijblijvend persoonlijk gesprek bij jou thuis.

Wij taxeren je woning en geven - zo nodig en zo gewenst - advies om je huis optimaal in de markt te zetten. 

Nieuwsgierig? Maak vrijblijvend een afspraak!

 

 

Meer informatie of een afspraak?

Overtuig jezelf en maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvende verkooptaxatie van je huis!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe kunnen we je bereiken?

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms