Kolf Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

huis kopen

Wij zijn je graag van dienst!

Aankoop van een nieuw huis

Een huis kopen?

Als je op zoek bent naar een koopwoning, dan zijn er online voldoende mogelijkheden om huizen te zoeken en om bezichtigingen aan te vragen.  Maar wat doe je als je een woning vindt die voldoet aan jouw eisen en wensen?  Belangrijk is je te realiseren dat de verkopend makelaar van het huis een optimaal resultaat wil behalen voor de verkoper.  Neem daarom zelf je eigen makelaar mee.  Wij zijn graag jouw specialist! 

Duizenden euro’s besparen met ons als aankoopspecialist

 

Wat we voor je kunnen betekenen

Uit onderzoek is gebleken dat een deskundige aankoopspecialist gemiddeld 5 tot 6 % meer onderhandelingsresultaat bereikt dan wanneer de koper zelf de onderhandeling voert! Dat is een belangrijke overweging, zeker in de huidige markt.

Wij kunnen ons voorstellen dat je graag eens in de praktijk wilt ervaren wat wij voor je kunnen betekenen. Wij begeleiden je graag bij de bezichtiging van de woning die je op het oog hebt.

Wij beschikken over alle relevante geavanceerde informatiesystemen. En zo zijn wij in staat de waarde van jouw toekomstig huis nauwkeurig te bepalen. Rekening houdend met alle factoren die van invloed kunnen zijn. Zeker in deze tijd is een betrouwbaar aankoopadvies van jouw eigen aankoopmakelaar van groot belang.

aankoop woning oud beijerland

Wij begeleiden je van A tot Z, full-service. Onze dienstverlening bestaat o.a. uit:

  • het inventariseren van jouw woonwensen

  • het geven van een realistisch advies gebaseerd op de huidige woningmarkt

  • de begeleiding van bezichtigingen

  • onderzoek en advies betreffende: de bouwkundige staat, de onderhoudsconditie, de prijsstelling en de reële aankoopwaarde, de ligging en de omgevingsfactoren zoals het bestemmingsplan en de milieu-/bodemgesteldheid, en ook de juridische en financiële aspecten van het object

  • het bespreken en uitvoeren van een onderhandelingsstrategie

  • de controle op de koopakte en de vele overige documenten die hierbij een rol spelen; het uitvoeren van een inspectie voorafgaand aan de overdracht

  • het transport van de woning bij de notaris

  • nazorg wanneer je nog hulp of advies nodig hebt.

Meer informatie of een afspraak?

Graag maken wij nader kennis om je informatie te verstrekken over onze professionele werkwijze bij de aankoop van een nieuwe woning.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms