Kolf Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

visual about us

Wij zijn je graag van dienst!

Woning taxeren

Woning laten taxeren?

Taxatie nodig? Wij zijn je graag van dienst. Gaat het om een taxatie voor een hypotheekaanvraag of een verbouwing. Wij verzorgen taxaties gevalideerd door het NWWI.

 

Woningtaxatie 

Gevalideerd taxatierapport:

Het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) is het keurmerk voor woningtaxaties. Zoals je wellicht al hebt gemerkt, hanteren geldverstrekkers steeds strengere voorwaarden.  De meeste grote geldverstrekkers accepteren alleen nog maar taxatierapporten van erkende NWWI-Taxateurs. Wij zijn niet alleen lid van de NVM en VastgoedCert gecertificeerd, maar ook officieel bevoegd NWWI Taxateur, dus wij mogen voor elke geldverstrekker taxeren. 

Verhuisplannen:

Wil je weten wat je huis waard is omdat je misschien verkoopplannen hebt? Dan heb je geen taxatie rapport nodig. Dan komen wij graag vrijblijvend langs voor een gratis verkoopadvies.

 

 

taxatie woning oud beijerland

 

Met onze uitgebreide ervaring en onze vele informatiebronnen zijn wij een betrouwbare partij. Bij een waardebepaling maken wij o.a. gebruik van het exclusieve NVM-uitwisselingssysteem en onze rechtstreekse verbinding met het Kadaster, waardoor wij een betrouwbare, onderbouwde taxatie van de woning kunnen opstellen.

 

Daarnaast onderzoeken wij een aantal factoren die ook van invloed zijn op de waarde van de woning:

  • kadastrale recherche

  • bestemmingsplan

  • bodemonderzoek

  • ligging t.o.v. zon

  • berekeningen op basis van inhoud en grootte van het perceel

  • huidige marktsituatie

  • toekomstige marktsituatie

  • toekomstige nabije bebouwingen

  • omgeving en ligging

  • etc...

Meer informatie of een afspraak?

Vul jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe kunnen we je bereiken?

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms