Kolf Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Ambachtsheerenlaan 0 ong, Numansdorp

Ambachtsheerenlaan 0 ong, Numansdorp foto-0 blur Ambachtsheerenlaan 0 ong, Numansdorp foto-0
Ambachtsheerenlaan 0 ong, Numansdorp foto-1 blur Ambachtsheerenlaan 0 ong, Numansdorp foto-1
Ambachtsheerenlaan 0 ong, Numansdorp foto-2 blur Ambachtsheerenlaan 0 ong, Numansdorp foto-2
Ambachtsheerenlaan 0 ong, Numansdorp foto-3 blur Ambachtsheerenlaan 0 ong, Numansdorp foto-3
Ambachtsheerenlaan 0 ong, Numansdorp foto-4 blur Ambachtsheerenlaan 0 ong, Numansdorp foto-4
Ambachtsheerenlaan 0 ong, Numansdorp foto-5 blur Ambachtsheerenlaan 0 ong, Numansdorp foto-5
Ambachtsheerenlaan 0 ong, Numansdorp foto-6 blur Ambachtsheerenlaan 0 ong, Numansdorp foto-6
Ambachtsheerenlaan 0 ong, Numansdorp foto-7 blur Ambachtsheerenlaan 0 ong, Numansdorp foto-7
Ambachtsheerenlaan 0 ong, Numansdorp foto-8 blur Ambachtsheerenlaan 0 ong, Numansdorp foto-8
Ambachtsheerenlaan 0 ong, Numansdorp foto-9 blur Ambachtsheerenlaan 0 ong, Numansdorp foto-9
Ambachtsheerenlaan 0 ong, Numansdorp foto-10 blur Ambachtsheerenlaan 0 ong, Numansdorp foto-10
Ambachtsheerenlaan 0 ong, Numansdorp foto-11 blur Ambachtsheerenlaan 0 ong, Numansdorp foto-11
Ambachtsheerenlaan 0 ong, Numansdorp foto-12 blur Ambachtsheerenlaan 0 ong, Numansdorp foto-12
Ambachtsheerenlaan 0 ong, Numansdorp foto-13 blur Ambachtsheerenlaan 0 ong, Numansdorp foto-13
Ambachtsheerenlaan 0 ong, Numansdorp foto-14 blur Ambachtsheerenlaan 0 ong, Numansdorp foto-14
Nieuw!
Bekijk 15 foto's
Bekijk 15 foto's
Bekijk 15 foto's

Interesse?

Neem contact met ons op. We geven graag meer informatie of plannen een bezichting.

house
Prijs

€ 2.000.000 k.k.

house
Woningtype

Bouwgrond

house
Woonoppervlakte

n.v.t

house
Kamers

n.v.t

Omschrijving

UNIEKE KANS: Aan de zuidrand van Numansdorp, waar de rust van het platteland samensmelt met de natuurlijke pracht van het Haringvliet, bieden wij een buitengewoon landgoed te koop aan. Dit landgoed, met een indrukwekkende omvang van circa 6 hectare (ca. 60.470 m²), biedt een zeldzame gelegenheid om drie exclusieve woningen te realiseren, waaronder een landhuis en twee charmante wooneenheden.

Dit betoverende landgoed verwelkomt u met een eigen entreepartij in de vorm van een gronddam, omgeven door uitgestrekte kavelsloten waardoor privacy en exclusiviteit gewaarborgd zijn.

DEFINITIE LANDGOED
Een aaneengesloten, voor het publiek toegankelijk (met uitzondering van het huiskavel) natuurgebied met daarop een gedeelte bedoeld voor wonen (de huiskavels). Definitie huiskavel: het gedeelte van het landgoed dat gebruikt mag worden voor woondoeleinden.

LIGGING
Het landgoed is gelegen aan de Ambachtsheerenlaan, in de voormalige Ambachtsheerlijkheid Cromstrijen, nabij het centrum van Numansdorp. De Ambachtsheerenlaan is een met bomen omzoomde laan met aan beide zijden een brede watergang, waarbij een dam toegang zal geven tot het landgoed. Het landgoed ligt in een landgoederenzone, dit is één aangesloten gebied met landgoederen tussen de 5 en 6,5 hectaren. In de landgoederenzone is het oude verkavelingspatroon van voor de ruilverkaveling uit de 20ste eeuw op een nieuwe manier geherintroduceerd om de oude landschappelijke structuur te herstellen. Inmiddels zijn de meeste landgoederen al gerealiseerd. Dit is een unieke kans om uw droomhuis te realiseren, want nergens in Nederland is een soortgelijke ontwikkeling te vinden, waarbij zoveel nieuwe landgoederen in één concept en vanuit één visie zijn ontwikkeld.

BEBOUWINGSMOGELIJKHEDEN
Op het landgoed mogen maximaal 3 woningen worden gebouwd; het betreft 1 hoofdwoning en 2 wooneenheden.
De belangrijkste thema's voor de inrichting van de huiskavels en de bebouwing zijn kwaliteit, uniciteit en
variatie. De kavel dient nog kadastraal gesplitst te worden. Op dit moment betreft het één kadastraal perceel. De huiskavel is aangewezen, bevindt zich aan de noordzijde van het perceel en mag voor 20% bebouwd worden.

BEREIKBAARHEID
Wat betreft bereikbaarheid, is Numansdorp gunstig gelegen nabij verschillende belangrijke snelwegen. De A29, die Rotterdam verbindt met het zuiden van Nederland en België, loopt in de nabijheid van Numansdorp, waardoor bewoners gemakkelijk toegang hebben tot de snelweg en daarmee tot de bredere regio. Vanaf de A29 zijn steden als Rotterdam en Dordrecht snel bereikbaar, terwijl ook steden in Brabant zoals Breda en Tilburg goed te bereiken zijn via deze route.

NATUURSCHOONWET
Het plan maakt deel uit van het masterplan Numansdorp-Zuid. De landgoederen voldoen aan de natuurschoonwet (NSW), wat de nodige fiscale voordelen biedt. De NSW heeft tot doel de instandhouding van landgoederen en de bewaring van natuurschoon. Koper dient het landgoed aan te leggen naar de eisen van de natuurschoonwet. De koper bepaalt zowel de landschappelijke inrichting als de bebouwing van zijn eigen landgoed, op hoofdlijnen liggen de landschappelijke structuren vast.

NUMANSDORP
Numansdorp, gelegen in de pittoreske Hoeksche Waard, is een ware parel. Gesitueerd aan het prachtige Hollands Diep en omgeven door uitgestrekte polders met adembenemende vergezichten, wordt het huis treffend "Polderzicht" genoemd. Het dorp kenmerkt zich door zijn ruime opzet en diverse winkelmogelijkheden. De locatie is ideaal voor forenzen die de drukte van de Randstad willen ontvluchten en thuis willen komen in een ontspannen omgeving, waar hun kinderen veilig kunnen opgroeien en naar goede scholen kunnen gaan.

Numansdorp biedt een scala aan voorzieningen, van winkels tot openbaar vervoer, allemaal binnen handbereik. De levendige weekmarkten, jaarlijkse paardenmarkt en braderieën brengen kleur en levendigheid in het dorp. Voor recreatie zijn er talloze mogelijkheden, waaronder een 18-holes golfbaan, een jachthaven, een oeverbos, een tenniscomplex en zelfs een strandje. Bovendien ligt het natuureiland Tiengemeten op slechts een steenworp afstand, wat nog meer mogelijkheden biedt voor ontspanning en verkenning.

HOEKSCHE WAARD
De Hoeksche Waard, een idyllisch eiland gelegen ten zuiden van Rotterdam, strekt zich uit over een uitgestrekte oppervlakte van 27.420 hectare. Met een bevolking van ongeveer 80.000 inwoners vormt het eiland een levendige gemeenschap te midden van weelderige landschappen en historische charme. Het staat trots bekend als een van de 20 nationale landschappen in Nederland, een erkenning die het te danken heeft aan zijn unieke kenmerken en bijzondere kwaliteiten.

Ingeklemd tussen het uitgestrekte Deltarivierengebied en de bruisende verstedelijkte Randstad rond Rotterdam, is de Hoeksche Waard een oase van rust en natuurlijke pracht. Het verwierf zijn status als "Nationaal Landschap" vanwege zijn weidse openheid, het karakteristieke polderpatroon en het golvende reliëf, gekenmerkt door kronkelende kreken en statige dijken die het landschap doorkruisen.

De Hoeksche Waard biedt een rijke variatie aan landschappen, van uitgestrekte polders tot schilderachtige dijkdorpen en weelderige natuurreservaten. Elk seizoen onthult nieuwe facetten van zijn schoonheid, van de kleurrijke bloemenvelden in de lente tot de gouden graanvelden in de zomer, en van de rustgevende rust van de herfst tot de verstilde schoonheid van de winter.

Voor natuurliefhebbers biedt de Hoeksche Waard een overvloed aan mogelijkheden voor buitenactiviteiten, van wandelen en fietsen door de groene velden en langs de kronkelende waterwegen tot vogels spotten in de uitgestrekte natuurgebieden. De rustige waterwegen nodigen uit tot kanoën en varen, terwijl de pittoreske dorpen langs de dijken een charmante achtergrond vormen voor ontspannen wandelingen en verkenningstochten.

Kortom, de Hoeksche Waard is een waar juweel in het Nederlandse landschap, een plek waar natuurlijke schoonheid, rijke geschiedenis en gemeenschapszin samenkomen om een unieke en onvergetelijke ervaring te bieden voor zowel bewoners als bezoekers.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Aanvaarding

Prijs
€ 2.000.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg
Adres
Ambachtsheerenlaan 0 ong
Postcode
3281 MZ
Plaats
Numansdorp

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
ca. 6,0ha

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, Aan het water, Open ligging, Vrij uitzicht

Downloads

Locatie

[ { "address": "Ambachtsheerenlaan 0", "zipCode": "3281 MZ", "city": "Numansdorp", "lat": 51.7245752, "lng": 4.4559029, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Bekijk het verloop van de zon

Interesse? Neem contact met ons op

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
telefoon

Liever telefonisch contact?

Je kan ons van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 bereiken op

0186-577090